Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2019. Október 20. 16:13, vasárnap | Helyi

Gimisek Szalagavatója

Gimisek Szalagavatója

Szombaton tartotta szalagavató ünnepségét...

Szombaton tartotta szalagavató ünnepségét a Déryné Kulturális Központban a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium három végzős osztálya. A nagy érdeklődésre való tekintettel a pénteki táncfőpróba nyilvános volt, itt három alkalommal táncolták el azt a diákok az érdeklődőknek.

Mint Tóth Barna igazgatótól megtudtuk, szombat este a Déryné mozitermében a szalagtűzés és a diákok irodalmi műsora után szüleik és tanáraik előtt is eltáncolták a szalagavatói táncokat a végzősök. A táncokat Kacsora Tamás és Kele Andrea táncpedagógusok tanították be.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 10:52, szombat | Helyi

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről.

2020. Július 03. 21:01, péntek | Helyi

Özönvíz zúdult Karcagra

Interjú Molnár Pállal a Városgondnokság igazgatójával

2020. Július 03. 17:14, péntek | Helyi

Semmelweis-nap

A Semmelweis-nap alkalmából a karcagi Kátai Gábor kórház vezetői, a kórház alapítványának kuratórium tagjai a Déli temetőben megkoszorúzták Kátai Gábor síremlékét. Délután a kórház díszudvarán a Semmelweis-napi ünnepség volt.

2020. Július 02. 21:25, csütörtök | Helyi

Megújul a zöldséges piac

Új helyre költözött a zöldségpiac, amelynek a helyét lezárták. Miért volt erre szükség?- kérdeztük Molnár Páltól, a Városgondnokság igazgatójától.