Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Szeptember 26. 18:24, szombat | Helyi

Gólyahét

Gólyahét

Rendhagyó módon, betartva az egészségügyi előírásokat tartották az idei Gólyahét rendezvényeit a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumban - tudtuk meg Tóth Barna igazgatótól.

Szeptember első hetében Berekfürdőben, a Megbékélés Házában tartott gólyatábor már jó alkalom volt a 9-es osztályközösségek tagjainak az ismerkedésre, betartva az akkor előírt higiéniai előírásokat. A sok vicces feladat összekovácsolta mindhárom osztály tagjait, s közben megismerkedtek egymással is a közösségek.

Azóta szigorodtak az előírások, kézfertőtlenítés, maszkviselés az iskolában, de nem akarták elhalasztani a gólya hetet, így a héten három nap, a szünetekben az iskolában kaptak vicces feladatokat a diákönkormányzat tagjaitól a legkisebb refisek. Ebben volt udvari ügyességi feladat, rajzos de gyűjtögetős is.

A gólyahét - gólyaavatóval, azaz a 9-sek vicces fogadalom tételével és a 10-esek műsorával ért véget, amit most az iskola tornatermében rendeztek meg zárt körben, a szülők és a meghívott vendégek jelenléte nélkül. Itt adták át a heti versenyek díjait is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 12:45, péntek | Helyi

1956 - os megemlékezés Karcagon

A járványügyi helyzet miatt városunkban módosult a Karcag Városi Önkormányzat és a Déryné Kulturális Központ szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. ...

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. Október 21. 20:11, szerda | Helyi

XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENY

Tisztelettel meghívjuk Önt 2020. október 24-én 10:30 órakor a Karcagi Városi Sportcsarnokban Kelet-Magyarország Régió Diák I. szf. Birkózóversenyre amely egyben a XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENYE

2020. Október 21. 17:16, szerda | Helyi

IGAZI CSAPATMUNKA

Dániel Csaba, a Karcagi Cserhát mezőgazdasági Kft ügyvezető igazgatója az ünnepi önkormányzati ülés keretei között vette át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdasági díjat.