Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2017. Október 26. 19:16, csütörtök | Helyi

Gyárlátogatás Kisújszálláson

Gyárlátogatás Kisújszálláson

Kisújszállás második legnagyobb munkáltatójánál, a több mint 300 ember megélhetését biztosító Präzi-Hungaria Kft telephelyén jártam ma délelőtt gyárlátogatáson.

A július előtt még Contarex Agrotechnika néven ismert vállalkozás cégcsoportjának magyarországi leányvállalata 1948 óta gyárt szállítócsigákat és alkatrészeket a mezőgazdasági gépipar számára.

A vállalat életében bekövetkezett bővítéseknek, a jövőben tervezett beruházásoknak és a stabil fejlődésnek köszönhető, hogy a Präzi-Hungaria Kft. a térség meghatározó vállalkozásaként van jelen a hazai és nemzetközi piacon, biztosítva több száz fő foglalkoztatását Kisújszálláson. írta Kovács Sándor facebook oldalán

Címkék: kovács sándor

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 07:39, szerda | Helyi

Gyógykezelések a karcagi fürdőben

Újra fogadja a betegeket a karcagi gyógyászati részleg a fürdőben. A koronavírus- járvány miatt természetesen csak járóbeteg- ellátás lehetséges, a nagymedencét fürdővendégek nem látogathatják továbbra sem.

2021. Január 20. 07:37, szerda | Helyi

Nehéz évet zártak a karcagi horgászok

Mennyire befolyásolta a horgászok tavalyi évét a vírusjárvány?- kérdeztük Kalocsai Lászlótól, a Nagykun Horgász Egyesület elnökétől.

2021. Január 19. 23:12, kedd | Helyi

Ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő

Tegnap egy szén-monoxid-szivárgáson és egy kisebb szabadtéri tűzön túl két-két kamionnal, illetve kéménnyel összefüggő káresemény történt a megyében.

2021. Január 19. 15:33, kedd | Helyi

Dohányt, élelmiszert és evőeszközöket lopott egy családi házból

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy jászkiséri férfit