Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. December 29. 17:08, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

GYORS FELDERÍTÉS

GYORS FELDERÍTÉS

A sértett a pusztamonostori házának ablakán betekintve végignézte, ahogy meglopja egy ismeretlen. A jászsági rendőrök a helyszínen fogták el a jogsértőt.

Ismeretlen személy ment be 2021. december 28-án a késő esti órákban egy pusztamonostori lakóházba, ahol karórát, eurot és zlotyt vett magához.

A sértett éppen ekkor ért haza, és az ablakán keresztül látta a hívatlan vendég ténykedését. Az háztulajdonos értesítette a rendőrséget és felszólította a jogsértőt, hogy az egyenruhások kiérkezéséig maradjon az ingatlanban. A férfi menekülni akart szorult helyzetéből, kitörte a ház utcafronti ablakát, azonban elmenni már nem tudott, mert a rendőrök kiérkeztek a helyszínre.

A járőrök a feltételezett bűnelkövetőt elfogták, ruházatában megtalálták az ellopott értékeket. A 39 éves jászárokszállási lakos gyanúsítotti kihallgatása során semmit nem tagadott. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.