Városlista
2024. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2023. Szeptember 16. 05:00, szombat | Helyi

HÁROM NAP, HÁROM LOPÁS

HÁROM NAP, HÁROM LOPÁS

Egy miskolci férfi munka reményében érkezett Kisújszállásra, de ehelyett inkább lopott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/harom-nap-harom-lopas

Egy kisújszállási lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert ismeretlen tettes feltörte a lakótelepi garázsát. A helyiségből 80 ezer forintnyi értéket vitt magával a jogsértő. A rendőrök adatgyűjtést követően előállítottak a Kisújszállási Rendőrőrsre egy 21 éves miskolci lakost, aki elfogása pillanatában beismerte a lopást. Az értékeket egy lakatlan házba vitte, ahol a nyomozók kutatás során mindent megtaláltak.

A rendőrök nemcsak egy bűncselekményt róttak a férfi terhére, hisz a megalapozott gyanú szerint Kisújszálláson egy lezáratlan gépkocsiból márkás felsőket, parfümöt tulajdonított el. Az egyik mellény zsebében – a sértett elmondása szerint – egymillió forint is volt. Gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, de azt tagadta, hogy a mellényben nagy összeg lett volna. Bevallotta azonban, hogy egy kerékpárt is ellopott, amit később értékesíteni akart.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 20:28, péntek | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Június 21. 10:38, péntek | Helyi

Októberben megkezdődhet a Szolnoki Törvényszék külső felújítása

Az Országos Bírósági Hivatal 2024. június 20-án kiírta a Szolnoki Törvényszék 1893-ban, Wagner Gyula építész tervei alapján épült,

2024. Június 21. 10:33, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy autó Kunszentmárton-Kungyalunál

Összeütközött egy személygépkocsi, illetve egy dobozos tejet szállító nyerges vontató péntek reggel Kunszentmárton-Kungyalu térségében.

2024. Június 21. 10:30, péntek | Helyi

Tűz volt egy tiszafüredi szeméttelepen

Mintegy ezerötszáz négyzetméteren égett kommunális hulladék csütörtök délután egy Tiszafüred külterületén található hulladéklerakóban.