Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2023. Szeptember 16. 05:00, szombat | Helyi

HÁROM NAP, HÁROM LOPÁS

HÁROM NAP, HÁROM LOPÁS

Egy miskolci férfi munka reményében érkezett Kisújszállásra, de ehelyett inkább lopott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/harom-nap-harom-lopas

Egy kisújszállási lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert ismeretlen tettes feltörte a lakótelepi garázsát. A helyiségből 80 ezer forintnyi értéket vitt magával a jogsértő. A rendőrök adatgyűjtést követően előállítottak a Kisújszállási Rendőrőrsre egy 21 éves miskolci lakost, aki elfogása pillanatában beismerte a lopást. Az értékeket egy lakatlan házba vitte, ahol a nyomozók kutatás során mindent megtaláltak.

A rendőrök nemcsak egy bűncselekményt róttak a férfi terhére, hisz a megalapozott gyanú szerint Kisújszálláson egy lezáratlan gépkocsiból márkás felsőket, parfümöt tulajdonított el. Az egyik mellény zsebében – a sértett elmondása szerint – egymillió forint is volt. Gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, de azt tagadta, hogy a mellényben nagy összeg lett volna. Bevallotta azonban, hogy egy kerékpárt is ellopott, amit később értékesíteni akart.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 03. 09:20, vasárnap | Helyi

ISMÉT SZEMLÉLETFORMÁLÓ FÓRUMOT TARTOTTAK

A Karcagi ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban ismét egy jó hangulatú lakossági szemléletformáló fórumot tartott a Karcag Városi Önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás. 

2023. December 03. 05:02, vasárnap | Helyi

TEHERAUTÓ GÁZOLT GYALOGOST MEZŐTÚRON

Baleset történt a Puskin utca és az Eper utca kereszteződésénél Mezőtúron, gyalogost gázolt egy teherautó. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2023. December 03. 05:01, vasárnap | Helyi

KEZDETÉT VETTE AZ ADOMÁNYGYŰJTÉS

Nt. Koncz Tibor esperessel beszélgettünk az idei adományozás menetéről.

2023. December 03. 05:00, vasárnap | Helyi

EGY HÓNAP ALATT 10 BICIKLIT LOPOTT

A rendőrök a jászladányi polgárőrök közreműködésével fogták el azt a jászkiséri férfit, aki az elmúlt hónapban 10 biciklit lopott el.