Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2020. December 27. 22:48, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.
Egy hódmezővásárhelyi lakos közlekedett személygépkocsival 2020. december 26-án 15 óra 45 perc körül Szegeden, a Huszár Mátyás rakparton, amikor a sofőrt a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai ellenőrizték. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járművezetőt hiteles légalkoholmérés céljából előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket fújt. A rendőrök elvették a helyszínen a sofőr vezetői engedélyét. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek megelőzése érdekében, a vezetés megkezdése előtt, ne fogyasszanak szeszes italt!
...hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

dén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett. A tanulók megmutathatták a verseny során, hogy milye

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.