Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2021. Február 22. 16:29, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy debreceni lakos közlekedett személygépkocsival Karcag belterületén, 2021. február 21-én 10 óra körül. A sofőr haladása során egy útkereszteződéshez érve, balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget egy szabályosan közlekedő segédmotoros kerékpárosnak, mely során összeütköztek. A baleset következtében a segédmotoros kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Ugyancsak az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a személyi sérüléssel járó baleset, amely Törökszentmiklós belterületén történt 2021. február 21-én 18 óra 15 perc körül. Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakos az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és összeütközött a védett úton haladó tehergépkocsival. A baleset következtében az érintett sofőrök és utasaik – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

Ismételten felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

…hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: 24

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 21:17, csütörtök | Helyi

Kisebb esetek szerdán

Csekély súlyosságú káresemények történtek a hét közepén megyénkben.

2021. Február 25. 21:00, csütörtök | Helyi

Közös volt a zsákmány, ketten vittek egy biciklit 

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket.

2021. Február 25. 20:58, csütörtök | Helyi

A lopás feltételezett elkövetőjének csuklóján még aznap kattant a bilincs

A szépkorút megkárosító nőt a törökszentmiklósi nyomozók őrizetbe vették.

2021. Február 25. 18:44, csütörtök | Helyi

A kommunizmus áldozatainak emléknapja

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja megtartását a Magyar Köztársaság Országgyűlésének 2000. június 13-án elfogadott 58/2000. (VI. 16.) sz. határozata rendelte el.