Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. November 09. 10:02, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Ismeretlen személy vitt el egy lezáratlan állapotú kerékpárt 2021. november 7-én 20 óra és 2021. november 8-án 7 óra között egy jászkiséri családi ház zárt udvaráról. A rendőrök az adatgyűjtést és tanúkutatást követően azonosították, elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrörsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Kihallgatása során a 31 éves helyi lakos beismerő vallomást tett, a kerékpár a jogsértő lakcímén feltalálásra és lefoglalásra került.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.