Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2021. December 25. 16:18, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és egy személy fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy jászkiséri lakos közlekedett személygépkocsival 2021. december 24-én 12 óra 30 perckor Szolnok belterületén, amikor egy utcán parkoló járműnek ütközött, majd visszatolatva kikerülte azt és továbbhaladt. A rendőrök adatgyűjtést követően megállapították az okozó személygépkocsi tulajdonosának kilétét, és az ellenőrzés során a férfi lakcímén a rongálódott járművet is megtalálták. A jogsértő személy vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A sofőrt további mintavételre előállították, majd meghallgatását követően őrizetbe vételére került sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 12:45, hétfő | Helyi

Zselés lövedékkel lőtte hátba a postást

Reméljük, egy életre tanult az esetből az a fiatal, aki meggondolatlanul lövöldözött Szolnokon.

2024. Március 04. 10:20, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Március 03. 14:00, vasárnap | Helyi

MEGÉRKEZETT KARCAGRA AZ ELSŐ GÓLYAPÁR

A karcagiak nagy örömére megérkezett városunkba az első gólyapár. A madarak a hosszú út után még pihenik a fáradalmakat.

2024. Március 03. 08:00, vasárnap | Helyi

BEMUTATÓASZTALRÓL VÁGTA LE A MOBILTELEFONT

Egy szolnoki üzlet bemutatóasztaláról vitte el a drága mobilt, de az elkövető nem sokáig örülhetett zsákmányának, hiszen a rendőrök rövid időn belül elfogták.