Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2022. Január 10. 09:24, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Megcsúsztak, fának ütköztek, megsérültek.

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és tíz személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy kunmadarasi lakos közlekedett személygépkocsival a 34-es számú úton Kunhegyes irányába 2022. január 9-én 12 óra 20 perc körül. Haladása során ismeretlen okból lehúzódott az úttest jobb szélére, ahol feltehetően a havas, latyakos felületen megcsúszott, elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, majd átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali útárokba és egy fának ütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a személygépkocsi vezetője és két utasa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg haladási sebességüket, megkülönböztetett figyelemmel a havas, latyakos, csúszós úton történő közlekedés során.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI KEREKASZTAL AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚRÓL

Minden háborúnak vannak vesztesei, nyertesei és nyerészei- mondta Dr. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.