Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2022. Január 23. 11:27, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Három baleset, négy ittas vezetés és egy elfogás az elmúlt napon.

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, valamint egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. január 22-én 10 óra 45 perc körül Jászfényszaru belterületén. Haladása során egy kereszteződéshez érve nem tett eleget elsőbbségadási kötelezettségének és nekiütközött a kerékpárúton haladó biciklisnek, aki az ütközéstől a földre esett. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a kerékpáros férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a kereszteződéseket mindig fokozott figyelemmel, a kihelyezett közúti jelzőtáblákra figyelemmel közelítsék meg. A megelőzés a legjobb és legbiztosabb eszköze a balesetek elkerülésének.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 05:04, szombat | Helyi

REKORD BEVÉTEL VÁRHATÓ A SZÁLLODÁKBAN

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ adatai alapján 2022-ben rekordbevételre lehet számítani a magyar szállodákban - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség televíziónkkal

2022. Május 28. 05:03, szombat | Helyi

ÚJABB SIKEREK A SZAKMAI VERSENYEN

A Szentannai Sámuel Református Középiskolában Simon Gyula szakoktatóval beszélgettünk, hiszen két diákja ismét újabb sikereket ért el egy szakmai versenyen.

2022. Május 28. 05:01, szombat | Helyi

SZÉPÜL FŐTERÜNK

Molnár Pállal, a Városgondnokság vezetőjével a Főtéren beszélgettünk a tavaszi munkákról.

2022. Május 28. 05:00, szombat | Helyi

LEÉGETT AZ ÉTTEREM TISZAFÜREDEN

Kigyulladt egy fatároló Tiszafüreden, a Kikötő körúton.