Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2022. Június 21. 17:00, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a megye rendőrei 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 3 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Kunmadaras belterületén 2022. június 20-án délután. Haladása során a Kálvin út és a Rákóczi Ferenc út kereszteződésénél balra kívánt kanyarodni, azonban nem biztosított elsőbbséget a vele szemben, egyenesen közlekedő személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 05:02, szerda | Helyi

HŐSI HALOTTAKRA EMLÉKEZTEK A VÁROS VEZETŐI

A háborúban elesett hősi halottakra emlékeztek a város vezetői.

2023. Június 07. 05:01, szerda | Helyi

CSALÁDINAP ÉS II. VETERÁNJÁRMŰ KIÁLLÍTÁS

Kunné Nánási Mónikával, a Déryné Kulturális Központ megbízott igazgatójával beszélgettünk egy igazán fesztivál hangulatban a Múzeumparkban a Családinap és a II. Veterán járművek kiállításán.

2023. Június 07. 05:00, szerda | Helyi

REFORMÁTUS ISTENTISZTELET

Istentiszteletre várták a híveket a Református Nagytemplomba.

2023. Június 06. 20:36, kedd | Helyi

CSALÁDI HÁZAKBÓL LOPOTT

A megalapozott gyanú szerint egy kenderesi férfi terhére négy rendbeli lopás róható, amiket az elmúlt bő egy hónapon belül követett el. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.