Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 07. 08:44, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 60 éves helyi lakos ellen. A férfi 2022. augusztus 6-án, az esti órákban elektromos kerékpárral gépi üzemmódban közlekedett Törökszentmiklós belterületén, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a Rendőrkapitányságra.

Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az elektromos kerékpárral, gépi üzemmódban közlekedőkre is érvényes a zéró tolerancia, azaz a vezetés megkezdése előtt szeszes ital fogyasztása tilos! Amennyiben mégis italozásra kerül sor, ne üljenek vissza a kerékpárra, hanem azt tolva menjenek haza, és ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 15:00, szerda | Helyi

HALÁLOS MOTORBALESET MEZŐTÚRNÁL

Árokba hajtott egy motoros a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

SOK A KULLANCS

A globális felmelegedés egyik haszonélvezői a kullancsok. Ez az apró rovar több betegséget is terjeszt, ugyanakkor a csípéseknek csak elenyésző százaléka vezet egészségkárosodáshoz.

2024. Április 17. 12:23, szerda | Helyi

KETTEN ŐRIZETBEN

Több lopás róható a terhére két tiszabői férfinak. Legutóbb egy iskola focipályájának kerítéséről 90 méter alumíniumlemezt vittek el.

2024. Április 17. 12:15, szerda | Helyi

"KÖZLEKEDIK A CSALÁD" VETÉLKEDŐ 2024-BEN IS

A közúti közlekedésben fontos, hogy a résztvevők körültekintő, megfontolt módon, egymást partnerkén tekintve közlekedjenek. A közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig so