Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2022. Augusztus 07. 08:44, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 60 éves helyi lakos ellen. A férfi 2022. augusztus 6-án, az esti órákban elektromos kerékpárral gépi üzemmódban közlekedett Törökszentmiklós belterületén, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a Rendőrkapitányságra.

Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az elektromos kerékpárral, gépi üzemmódban közlekedőkre is érvényes a zéró tolerancia, azaz a vezetés megkezdése előtt szeszes ital fogyasztása tilos! Amennyiben mégis italozásra kerül sor, ne üljenek vissza a kerékpárra, hanem azt tolva menjenek haza, és ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 24. 16:39, szombat | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

2022. Szeptember 23. 16:21, péntek | Helyi

VANDÁL RONGÁLÁS A TISZABŐI TEMETŐBEN

A helyi lakos több mint ötven nyughelyről tulajdonított el kegytárgyakat vagy rongálta meg a síremléket. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves férfit.

2022. Szeptember 23. 12:02, péntek | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

2022. Szeptember 23. 08:05, péntek | Helyi

Az őszi napéjegyenlőséggel együtt ünnepel a bioszakma

Szeptember 23. az Európai Ökogazdálkodás Napja Sajtóközlemény