Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2022. Szeptember 22. 10:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi asszony személygépkocsival közlekedett Jászszentandrás külterületén 2022. szeptember 21-én a reggeli órákban. A sofőr haladása során megelőzött egy tehergépkocsit, azonban a manőverét követően olyan gyorsan tért vissza a forgalmi sávjába, hogy a tehergépjármű 49 éves vezetőjét hirtelen fékezésre és jobbra kormányzásra kényszerítette. A gépkocsivezető járművével lehaladt az úttestről és az árokban állt meg. A személyautó vezetője észlelte az eseményt, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, a helyszínre csak később tért vissza. A balesetet szenvedett férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A 40 éves jogsértő önként jelentkezett a Jászberényi Rendőrkapitányságon, ahol segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 02. 09:11, hétfő | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

2023. Október 02. 05:01, hétfő | Helyi

TÁMOGATÁS TURISZTIKAI FEJLESZTÉSEKRE A TISZA-TÓ TÉRSÉGÉBEN

Egymilliárd forintot is meghaladó pályázati forrásból valósíthat meg turisztikai fejlesztéseket tizennégy Tisza- tavi település.

2023. Október 02. 05:00, hétfő | Helyi

JÁRMŰVEZETÉSTŐL ELTILTOTT SOFŐR UTASA HALT MEG

Jászjákóhalma közelében egy személyautó az árokba borult, melynek következtében a jármű sofőrje súlyos, az utasa pedig olyan életveszélyes sérülést szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhalálozott.

2023. Október 01. 05:03, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT PLÓSZ CSILLA INTÉZMÉNYVEZETŐ

Stúdiónk vendége volt Plósz Csilla, a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója