Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 20. 16:49, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 26 éves helyi lakos ellen. A férfi 2022. november 19-én, az esti órákban személygépkocsival közlekedett Törökszentmiklós belterületén, amikor haladása során neki csapódott a menetiránya szerinti jobb oldalon kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő egységeknek. A helyszínre érkező rendőrök az elsődleges intézkedéseket követően a járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, ezért a vezetői engedélyét elvették.

Kérjük a lakosságot, hogy gépkocsival történő haladásuk során útkanyarulathoz közelítve fokozatosan lassítsanak, hogy biztonságosan tudják követni az úttest nyomvonalát! Ha már megtörténik a baj, és az autó megcsúszik, igyekezzenek kormányzással és óvatos, kis erejű fékezéssel az úton tartani az autót, vagy biztonságos helyre levezetni a járművet, hogy ne történjen nagyobb baj!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.