Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2022. November 23. 09:05, szerda | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 3 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy 27 éves helyi lakos közlekedett kerékpárral Törökszentmiklós belterületén 2022. november 22-én a délutáni órákban. A férfi a kerékpárja csomagtartóján szállított egy 23 éves lajosmizsei nőt. Haladása során a kerékpáros figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében a kerékpáros és utasa elestek és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a kerékpáros alkoholos állapotban vett részt a közúti közlekedésben, míg utasa ellen a Kunszentmiklósi Járásbíróság lopás miatt elfogató parancsot bocsátott ki, ezért őt az egyenruhások őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 15:32, hétfő | Helyi

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDELEM GYANÚJA MIATT ŐRIZETBEN

A szolnoki rendőrök rajtaütést követően 3 férfit vettek őrizetbe, továbbá több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

2022. December 05. 15:24, hétfő | Helyi

VEGYÜK ÉSZRE! – BALESETMEGELŐZÉSI RENDEZVÉNY

A rendezvény célja a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők láthatóságának javítása, valamint a téli közlekedési viszonyokra történő felkészülés elősegítése.

2022. December 05. 15:15, hétfő | Helyi

ROADPOL ALCOHOL&DRUGS - KÖZLEKEDÉSI AKCIÓ AZ UTAKON

A rendőrség Magyarország egész területén 2022. december 5. és 11. között közúti ellenőrzést végez.

2022. December 05. 05:00, hétfő | Helyi

FAHUSÁNGGAL ÜTÖTTE LE

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy fegyverneki férfit, aki a gyanú szerint fahusánggal bántalmazta a sértettet, majd elvette értékeit.