Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2022. November 23. 09:05, szerda | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 3 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy 27 éves helyi lakos közlekedett kerékpárral Törökszentmiklós belterületén 2022. november 22-én a délutáni órákban. A férfi a kerékpárja csomagtartóján szállított egy 23 éves lajosmizsei nőt. Haladása során a kerékpáros figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát, behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében a kerékpáros és utasa elestek és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a kerékpáros alkoholos állapotban vett részt a közúti közlekedésben, míg utasa ellen a Kunszentmiklósi Járásbíróság lopás miatt elfogató parancsot bocsátott ki, ezért őt az egyenruhások őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 09. 17:26, szombat | Helyi

Advent második gyertyája

A Városháza előtti téren Sári Kovács Szilvia alpolgármester gyújtotta meg Advent második gyertyáját.

2023. December 09. 05:02, szombat | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT NAGYAPJÁRA

Egy jászapáti férfi kalapáccsal követelt pénzt az őt felnevelő nagyapjától. Korábban szétverte a háza berendezését, a mozdítható ingóságokat pedig eladta.

2023. December 09. 05:01, szombat | Helyi

SZENT MÁRTON NAPI LÁMPÁS FELVONULÁS

Lakoma, újbor, fáklyás felvonulás. A bőség egyet jelent Szent Márton kultuszával.

2023. December 09. 05:00, szombat | Helyi

KIGYULLADT EGY AUTÓBONTÓ JÁSZKISÉRNÉL

Tűz keletkezett egy megközelítőleg ezer négyzetméter alapterületű autóbontó csarnokban Jászkisér külterületén.