Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2022. November 24. 08:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a megye rendőrei 7 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy szolnoki lakos közlekedett sötét ruházatban, láthatósági mellény nélkül gyalogosan 2022. november 23-án 17 óra 30 perckor a 4625-ös számú úton Tószeg felől Szolnok irányába. Haladása során egy közvilágítás nélküli útszakaszon át akart haladni az úttesten és elé lépett egy arra közlekedő személygépkocsinak, ami elsodorta. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

Felhívjuk a gyalogosok figyelmét, hogy úttestre csak akkor lépjenek, ha meggyőződtek annak veszélytelenségéről, valamint lakott területen kívüli út úttestjén, éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a gyalogosoknak fényvisszaverő mellényt (ruházatot) kell viselnie. A láthatóság akár életet is menthet!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 15:32, hétfő | Helyi

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDELEM GYANÚJA MIATT ŐRIZETBEN

A szolnoki rendőrök rajtaütést követően 3 férfit vettek őrizetbe, továbbá több mint két kilogramm kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.

2022. December 05. 15:24, hétfő | Helyi

VEGYÜK ÉSZRE! – BALESETMEGELŐZÉSI RENDEZVÉNY

A rendezvény célja a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők láthatóságának javítása, valamint a téli közlekedési viszonyokra történő felkészülés elősegítése.

2022. December 05. 15:15, hétfő | Helyi

ROADPOL ALCOHOL&DRUGS - KÖZLEKEDÉSI AKCIÓ AZ UTAKON

A rendőrség Magyarország egész területén 2022. december 5. és 11. között közúti ellenőrzést végez.

2022. December 05. 05:00, hétfő | Helyi

FAHUSÁNGGAL ÜTÖTTE LE

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy fegyverneki férfit, aki a gyanú szerint fahusánggal bántalmazta a sértettet, majd elvette értékeit.