Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. November 26. 09:56, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Az elmúlt napon a megye rendőrei 8 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Mezőtúri Rendőrkapitányság egy törökszentmiklósi lakos ellen. A személygépkocsival közlekedő férfit 2022. november 25-én este ellenőrizték a járőrök Mezőtúr belterületén. Az intézkedés során a rendőrök a 41 éves férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A jogsértőt a járőrök további mintavételre előállították. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.