Városlista
2023. február 6, hétfő - Dóra

Hírek

2023. Január 23. 16:36, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 3 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 11 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Ahogy arról korábban beszámoltunk személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. január 20-án délután Fegyvernek külterületén, a 4-es számú főút 134. kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy komádi lakos közlekedett személygépkocsival a 4-es számú főúton, Fegyvernek irányából Kenderes felé, amikor a 134. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és frontálisan összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – ketten súlyos sérülést szenvedtek, míg a vétlen jármű vezetője a kórházban elhalálozott. A baleset körülményeit, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét. Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 06. 09:18, hétfő | Helyi

ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2023. Február 06. 08:53, hétfő | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

2023. Február 06. 05:00, hétfő | Helyi

HOLTÁGAK FELTÖLTÉSE

A csapadékos téli időszak következményeként kialakult árhullámokat kihasználva a KÖTIVIZIG működési területén 2022. decemberétől elkezdődött a holtágak vízpótlása, felkészülve az aszályos nyári időszakra.

2023. Február 05. 05:01, vasárnap | Helyi

LAKÓHÁZTŰZ CIBAKHÁZÁN

Kigyulladt egy ikerház egyik ötven négyzetméteres lakása Cibakházán, a Rákóczi utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.