Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Január 27. 18:02, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 3 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi lakos közlekedett személygépjárművel 2023. január 26-án 0 óra 30 perckor Tiszafüreden, a Külsőkertsor úton a Húszöles út irányába. Haladása során letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, ahol az ott szabályosan parkoló személygépkocsinak nekiütközött. Az anyagi káros balesetet követően a sofőr a helyszínt elhagyta, a rendőrök később lakásán vonták intézkedés alá, majd vele szemben alkoholszondát alkalmaztak mely a kifújást követően pozitív értéket mutatott. A 27 éves férfit további mintavétel céljából előállították, továbbá vele szemben büntetőeljárást indítottak járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy Magyarországon még mindig zéró tolerancia van érvényben az utakon! A vezetési képességre hátrányosan ható szerek befolyásoltságában történő járművezetés nem csak életveszélyes, de büntetendő is! A felelőtlen sofőrök nemcsak saját, de mások testi épségét és életét is veszélyeztetik! Kérjük, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tudatosan tartsák be a KRESZ szabályokat!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.