Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2023. Május 03. 09:10, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 8 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Törökszentmiklós belterületén 2023. május 2-án 8 óra 14 perckor. Haladása során a kerékpáros férfi a Dózsa György utcában kialakított kerékpárútról balra kanyarodva szándékozott áthajtani az úttesten az ott kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, és elé hajtott a neki balról közlekedő tehergépkocsinak, ami elütötte. A baleset következtében a 84 éves férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították, de az ellátás ellenére elhalálozott.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.