Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2023. Augusztus 24. 15:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 9 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy jászberényi lakos közlekedett személygépkocsival a 31-es úton Jászjákóhalma irányából Jászapáti felé 2023. augusztus 23-án 8 óra körül. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, a menetiránya szerinti jobb oldalon lehajtott az úttestről és egy fának ütközött. A baleset következtében a sofőr súlyos, míg az utas életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Szolnoki Járásbíróság korábban eltiltotta a vezetéstől.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 16:00, csütörtök | Helyi

ÚJRA MEGRENDEZTÉK PET KUPÁT

Újra megrendezte a PET Kupa Egyesület a Tisza-tavi PET Kupát. 2023 vége és 2024 márciusa között 7 árhullám vonult le a Tiszán, jelentős mennyiségű hulladékot terítve szét az ártéri erdőkben, nádasokban.

2024. Július 18. 14:00, csütörtök | Helyi

ALÁÍRTÁK A SZERZŐDÉST

Élhető települések című Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében

2024. Július 18. 10:00, csütörtök | Helyi

KÉSSEL SZÚRTA MEG ÉLETTÁRSÁT

Próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal a nővel szemben,

2024. Július 18. 07:00, csütörtök | Helyi

TÁBOR A TÁNCSICS 17-ES ÓVODÁBAN

Egy karcagi óvodás sem marad óvodapedagógusi felügyelet nélkül nyáron. A teljes vakáció idején van ügyeletes óvoda a városban, az óvodások szülei ráadásul több ovis tábor közül is választhattak, választhatnak.