Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2023. Augusztus 24. 15:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 9 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy jászberényi lakos közlekedett személygépkocsival a 31-es úton Jászjákóhalma irányából Jászapáti felé 2023. augusztus 23-án 8 óra körül. Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, a menetiránya szerinti jobb oldalon lehajtott az úttestről és egy fának ütközött. A baleset következtében a sofőr súlyos, míg az utas életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Szolnoki Járásbíróság korábban eltiltotta a vezetéstől.


Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 14:36, hétfő | Helyi

ÁLLÁSAJÁNLATOK

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2023. December 04. 05:01, hétfő | Helyi

A VÍZKÉSZLETEK NÖVELÉSÉN A HANGSÚLY

A klímaváltozás káros következményeinek mérséklése a legfőbb célja az Európai Unió és hazánk 530 millió forintos támogatásával megvalósuló projektnek.

2023. December 04. 05:00, hétfő | Helyi

HOMÁLYOSAN EMLÉKEZTEK A TANÚK

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség azzal 47 éves karcagi férfivel szemben, aki egy ütéssel ölte meg idős áldozatát a karcagi kocsma előtt.

2023. December 03. 09:20, vasárnap | Helyi

ISMÉT SZEMLÉLETFORMÁLÓ FÓRUMOT TARTOTTAK

A Karcagi ifjúsági Ház és Városi Csokonai Könyvtárban ismét egy jó hangulatú lakossági szemléletformáló fórumot tartott a Karcag Városi Önkormányzat és a Tisza-tavi Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás.