Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2023. Október 04. 09:46, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy szolnoki lakos közlekedett tehergépkocsival 2023. október 3-án 11 óra 50 perckor Jászapáti külterületén, a 3227-es számú úton, Jászapáti irányából Jászkisér felé. Haladása során, az előtte vele azonos irányba közlekedő, de balra kanyarodási szándékát irányjelzővel jelző mezőgazdasági vontatóból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvényt szabálytalanul a bal oldali irányból kívánta megelőzni. A sofőr a manővere veszélyességét felismerve vészfékezett és jobbra kormányozta a járművet, majd nekiütközött a pótkocsi hátuljának.

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a tehergépkocsi vezetője 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI KEREKASZTAL AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚRÓL

Minden háborúnak vannak vesztesei, nyertesei és nyerészei- mondta Dr. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.