Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. December 05. 14:48, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A vármegye rendőrei az elmúlt nap 2 személyt fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett Tiszaföldváron 2023. december 4-én délután, mikor közúti balesetet okozott, aminek következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A 23 éves férfit további mintavételre előállították.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy az ittas vezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Az ittas járművezetők nemcsak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is! A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vezetők kiszűrésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.