Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 08. 09:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 5 személyt fogtak el, akik közül 1 ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Egy 34 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2024. február 7-én délután a tiszafüredi orvosi rendelőben egy hátrahagyott kabát zsebéből mobiltelefont tulajdonított el. Ezt követően a készüléket az épület előtti kukába helyezte és elrejtette, hogy későbbi távozásakor azt magával vigye. A helyszínre érkező rendőrök a telefont megtalálták és visszaadták jogos tulajdonosának. A tiszafüredi férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.