Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2019. Augusztus 21. 20:24, szerda | Helyi

Horgászverseny

Horgászverseny

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál.

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál. Mint Kalocsai László elnöktől megtudtuk, az egyesület két nappal a verseny előtt nyolc mázsa pontyot telepített a tóba, s vasárnapig itt tilos volt a horgászás.

A halőrök vigyáztak a verseny kezdetéig ennek a betartására. A versenyen a telepített pontyokból több is horogra akadt, s a kisebbek pedig már mind a tóban lévő szaporulatból kerültek kifogásra - mondta el televíziónknak a szakember. A versenyzők között volt, aki a feleségével vagy anya lányával versenyzett az elsőségért. Mindannyian szívesen jönnek ki a halastóra, mert a friss, jó levegő mellett a horgászás kikapcsolódást biztosít számukra.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 19:17, kedd | Helyi

Csökkent az orvoshoz forduló betegek száma

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 1052-en fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel 2020 nyolcadik hetében, azaz 13 százalékkal kevesebben, mint az azt megelőző héten.

2020. Február 25. 16:08, kedd | Helyi

TARTALMAS ÉV ÁLL A NÉPMŰVÉSZEK MÖGÖTT

A Nagykunsági Népművészek Egyesülete tartalmas évet tudhat maga mögött - tudtuk meg dr. S Kovács Ilona elnöktől, aki a tavalyi évet már végigvitte a civil szervezet élén.

2020. Február 25. 16:05, kedd | Helyi

HELYTÖRTÉNETI PÁLYÁZATOK

a Györffy Napokon és átadták a helytörténeti pályázat díjait is.

2020. Február 24. 17:12, hétfő | Helyi

GYÖRFFY NAPOK

...népviselet és népművészet körében végzett kutatásai alapján kiváló monográfiákat írt.