Városlista
2019. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Augusztus 21. 20:24, szerda | Helyi

Horgászverseny

Horgászverseny

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál.

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál. Mint Kalocsai László elnöktől megtudtuk, az egyesület két nappal a verseny előtt nyolc mázsa pontyot telepített a tóba, s vasárnapig itt tilos volt a horgászás.

A halőrök vigyáztak a verseny kezdetéig ennek a betartására. A versenyen a telepített pontyokból több is horogra akadt, s a kisebbek pedig már mind a tóban lévő szaporulatból kerültek kifogásra - mondta el televíziónknak a szakember. A versenyzők között volt, aki a feleségével vagy anya lányával versenyzett az elsőségért. Mindannyian szívesen jönnek ki a halastóra, mert a friss, jó levegő mellett a horgászás kikapcsolódást biztosít számukra.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 20:15, péntek | Helyi

Nagyon fontos számunkra Karcag

Az október 13-ai önkormányzati választások tétjét nem szabad lebecsülni - hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter a Dérynében tartott lakossági fórumon.

2019. Szeptember 20. 18:23, péntek | Helyi

Karcagi rendőrök nyerték meg a versenyt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság IV. alkalommal rendezte meg megyei bűnügyi technikusi versenyét Szolnokon.

2019. Szeptember 20. 17:58, péntek | Helyi

4. Magyar Klipszemle karcagi művésszel

4. Magyar Klipszemle karcagi művésszel, segítsünk Péternek ...

2019. Szeptember 20. 17:40, péntek | Helyi

FONTOS A REGGELI ÉTKEZÉS

A szakemberek szerint a legfontosabb étkezés a reggeli, amelynek energia-bevitelünk 20%-át kellene biztosítania.