Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2023. Október 09. 17:24, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

HŰTŐTÁSKÁBAN FUVAROZTÁK A DROGOT

HŰTŐTÁSKÁBAN FUVAROZTÁK A DROGOT

Összesen 1 kg új pszichoaktív anyagot, 7 mobiltelefont és 24 millió forintot foglaltak le a nyomozók tegnap.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai Tószegen, 2023. október 5-én délután ellenőrizték egy személygépkocsi 35 esztendős szolnoki sofőrjét és élettársát. A jármű átvizsgálása során egy hűtőtáskában 995 g össztömegű rögös anyagot találták a nyomozók, amit lefoglaltak. A rendőrök megállapították, hogy a férfi korábban egy 39 éves szolnoki lakostól vásárolta a drogot. Az eladónál kutatás során további 1,06 g tömegű fehér anyagot, mobiltelefonokat, több SIM-kártyát és nagy összegű pénzt foglaltak le a nyomozók. Az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt drog új pszichoaktív anyag.

A rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, akiket őrizetbe vettek, majd letartóztatásukat a bíróság elrendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

PISZKAVASSAL VERTE MEG ALBÉRLŐJÉT

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat,

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.