Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2023. Szeptember 17. 05:01, vasárnap | Helyi

IDŐS NÉNIT VERTEK MEG ÉS FOSZTOTTAK KI MEZŐTÚRON

IDŐS NÉNIT VERTEK MEG ÉS FOSZTOTTAK KI MEZŐTÚRON

Mezőtúron éjjel törték rá az ajtót az idős asszonyra, megverték és kirabolták. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

A Mezőtúri Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint az éjszaka során egy idős helybeli nő rablás áldozatává vált – tájékoztatta televíziónkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A mezőtúri rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, és a szemlével párhuzamosan megkezdték az adatgyűjtést, valamint a tanúk kihallgatását.
Nem volt egyszerű dolguk, mivel a sértett koránál fogva nehezen tudta feleleveníteni a történteket.

A beszerzett információk alapján hárman jelentek meg nála éjjel, betörték az ajtót, majd pénzt követeltek tőle. Ennek önként nem tett eleget, ezért tettleg bántalmazták, a lakást átkutatták, végül pénzt, televíziót és két gázpalackot vittek el tőle. Az idős hölgy az előzetes orvosi vizsgálatok alapján 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A forró nyomos üldözés során a mezőtúri rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően látókörükbe került egy testvérpár és az idősebbik fivér felesége. Az egyenruhások a 22 éves szarvasi férfit és 21 éves feleségét, valamint a 24 éves mezőtúri férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. A nyomozók több helyszínen is kutatást végeztek, melynek eredményeként a lopásból származó gázpalackokat és a televíziót megtalálták és lefoglalták.

Mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette a nyomozó hatóság, és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 24. 13:10, vasárnap | Helyi

Városnap volt Karcagon

Városnap és Családi nap volt Karcagon

2023. Szeptember 24. 05:02, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KOVÁCS MIKLÓSNÉ INTÉZMÉNYVEZETŐ

Stúdiónk vendége volt Kovács Miklósné, a Györffy István Katolikus Àltalànos Iskola és Szent Erzsébet Òvoda intézményvezetője.

2023. Szeptember 24. 05:01, vasárnap | Helyi

JÁSZAPÁTI IMAHÁZ PERSELYÉT ÜRÍTETTE KI A TOLVAJ

A Jászberényi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a 25 éves jászkiséri férfivel szemben, aki egy Jászapátin lévő imaház perselyéből lopott.

2023. Szeptember 24. 05:00, vasárnap | Helyi

30 ÉVE HELYEZTÉK VÉGSŐ NYUGALOMRA HORTHY MIKLÓS KORMÁNYZÓT

A huszadik század egyik legjelentősebb magyar politikusának nevezte Horthy Miklóst Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő.