Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Február 02. 14:37, csütörtök | Helyi

Ismeretlen holttest

Ismeretlen holttest

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Karcagi Rendőrkapitányság 16030/1040/2017. általános számon közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. február 1-jén 16 óra körüli időben Karcag külterületén, a vasúti nyílt pályán egy Budapest irányába haladó vonat elgázolt egy ismeretlen személyazonosságú férfit. A rendőrök a férfi ruházatában találtak egy összetört állapotú Huawei típusú mobiltelefont. Az ismeretlen férfinél iratok nem voltak, személyazonosságát nem sikerült megállapítani

A rendőrség a férfi azonosításához a lakosság segítségét kéri!

Az elhunyt körülbelül 170 centiméter magas, sportos testalkatú, oldalt felnyírt, rövid barna hajú, barna szemű fiatal férfi, aki fekete színű, steppelt tollkabátot, fekete színű melegítőnadrágot, feliratos, fekete színű „Scitec” pólót és sárga színű, magasszárú bakancsot viselt. A férfi bal fülcimpáján „fültágító” - nagy méretű fülcimpában viselt testékszer - helye látható.


A rendőrség kéri, hogy aki az elhunyt személyazonosságával kapcsolatban információval tud szolgálni, jelentkezzen akár személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon (Karcag, Kossuth tér 1. szám), vagy hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

kép: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.