Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Július 22. 16:27, szerda | Helyi

Járdafelújítások Karcagon

Járdafelújítások Karcagon

A jó idő meghozta az aszfaltozási és járdaépítés munkálatokra a lehetőséget. Hol kezdődtek el ezek? - kérdeztük Szepesi Tibor önkormányzati képviselőtől.

A jó idő meghozta az aszfaltozási és járdaépítés munkálatokra a lehetőséget. Hol kezdődtek el ezek? - kérdeztük Szepesi Tibor önkormányzati képviselőtől.

Mint megtudtuk, két fajta járdafelújítás zajlik jelenleg. Tavaly nagyon sok helyen az internetes és telefonos szolgáltatók kábelt húztak a járdák mellett. Az önkormányzat kötelezte a szolgáltatókat, hogy állítsák helyre a járdákat, de több helyen ez nem úgy sikerült ahogy azt az önkormányzat és az ott lakók elvárták, így a szolgáltatókat most újból kötelezték a járdák eredeti helyreállítására - ez az egyik. A másik, a Kováts Mihály tagiskolánál kezdődött. Hamarosan átadásra kerül a megújult iskolaépület, amelyhez parkoló kialakítására is sor kerül, megújul a járda is, amely igencsak elhasználódott mára.

Természetesen folytatódni fog még a járdafelújítás a városban, erről is beszámolunk majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.