Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2021. November 11. 08:29, csütörtök | Helyi

KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉS

KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉS

Újra lesz Jótékonysági adománygyűjtés. Idén is várjuk a karácsonyi felajánlásokat a Megyeházán november 8 és december 3 között!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén is közreműködik a Magyar Református Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági kezdeményezéseiben és megyei központi gyűjtőhelyként várja a felajánlásokat, melyek idén is rászoruló gyermekekhez, családokhoz érkeznek határon innen és túl még az ünnep előtt.
Segíteni többféle módon is lehet. Lássuk, hogyan!

Szeretetdoboz: környezetbarát, újrafelhasználható vagy bármilyen más típusú, (szépen és gondosan) becsomagolt dobozba elsősorban tartós élelmiszereket ( pl. cukor, olaj, liszt, tea, fűszer, keksz, kakaó, száraztészta, édesség) és tisztálkodószereket ( sampon, tusfürdő, fogkrém, öblítő, mosószer, pelenka) várunk. Külön köszönet, ha ételintoleranciával küzdőkre is gondolnak a csomag készítői. Az adományokat a gyűjtés időszakában, hétfőnként 14-15 óra között Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke személyes veszi át.
/Szeretetpapírdobozt itt az oldalon üzenetben jelzett kérésre korlátozott mennyiségben rendelkezésre tudunk bocsátani./

Nyilas Misi pakk: a kilátástalan helyzetű gyermekek csomagja, amelybe lehet tenni édességet, fejlesztő játékot, meleg sapkát, sálat, kesztyűt, zoknit, fogkefét, fogkrémet, füzetet, tollat, kifestőt, színes ceruzát, radírt és egy kedves levélüzenetet.

Kívánságlista program: nehéz helyzetben nevelkedő gyermekek kívánságait lehet teljesíteni a jobbadni.hu oldalon keresztül.

Várjuk szeretettel az adományokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 12:45, hétfő | Helyi

Zselés lövedékkel lőtte hátba a postást

Reméljük, egy életre tanult az esetből az a fiatal, aki meggondolatlanul lövöldözött Szolnokon.

2024. Március 04. 10:20, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Március 03. 14:00, vasárnap | Helyi

MEGÉRKEZETT KARCAGRA AZ ELSŐ GÓLYAPÁR

A karcagiak nagy örömére megérkezett városunkba az első gólyapár. A madarak a hosszú út után még pihenik a fáradalmakat.

2024. Március 03. 08:00, vasárnap | Helyi

BEMUTATÓASZTALRÓL VÁGTA LE A MOBILTELEFONT

Egy szolnoki üzlet bemutatóasztaláról vitte el a drága mobilt, de az elkövető nem sokáig örülhetett zsákmányának, hiszen a rendőrök rövid időn belül elfogták.