Városlista
2020. április 4, szombat - Izidor

Hírek

2020. Február 12. 11:53, szerda | Helyi

Karcag Város Kultúrájáért Díj

Karcag Város Kultúrájáért Díj

A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta: Dedinszkiné Tóth Katalin, a Szent Pál Marista Általános Isk

Pedagógusként a biológia tantárgy tanulása során korszerű módszerekkel
támogatta tanulói információ elsajátítását, tehetséggondozását városi, megyei és országos versenyeken való szereplését. Népi táncok oktatásával színvonalas előadások résztvevőivé tette tanítványait, ahol a hagyományápolás, a kultúrák befogadása iránti érzék fejlesztésével segítette a nyitottság kialakulását.

A marista iskola Karcag városi és országos szinten is több városban, évekig nagy sikerrel előadott Passió színdarabjának felkészítő munkája révén bizonyította a kultúra iránti elhivatottságát, tehetségét. Tevékenyen támogatta tanulói olvasóvá nevelését, osztálykönyvtárak kialakítását.
18 éven át volt a Zádor, majd a Szent Pál Marista Általános Iskola igazgató- helyettese. Vezetői tevékenységének végzése során lelkiismeretesen törekedett az intézményére bízott tanulók szociális és kulturális hátrányainak enyhítésére.

Magas színvonalú szakmai munkája elismerésre méltó.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 09:56, szombat | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Karcagi Rendőrkapitányságon eljárás indult lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kunmadarasi lakos ellen.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 02. 11:32, csütörtök | Helyi

Tomajmonostora

Telefonos interjú Tomajmonostora polgármesterével

2020. Április 02. 11:30, csütörtök | Helyi

Berekfürdő

Telefonos interjú Berekfürdő polgármesterével