Városlista
2020. február 18, kedd - Bernadett

Hírek

2020. Február 12. 11:53, szerda | Helyi

Karcag Város Kultúrájáért Díj

Karcag Város Kultúrájáért Díj

A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta: Dedinszkiné Tóth Katalin, a Szent Pál Marista Általános Isk

Pedagógusként a biológia tantárgy tanulása során korszerű módszerekkel
támogatta tanulói információ elsajátítását, tehetséggondozását városi, megyei és országos versenyeken való szereplését. Népi táncok oktatásával színvonalas előadások résztvevőivé tette tanítványait, ahol a hagyományápolás, a kultúrák befogadása iránti érzék fejlesztésével segítette a nyitottság kialakulását.

A marista iskola Karcag városi és országos szinten is több városban, évekig nagy sikerrel előadott Passió színdarabjának felkészítő munkája révén bizonyította a kultúra iránti elhivatottságát, tehetségét. Tevékenyen támogatta tanulói olvasóvá nevelését, osztálykönyvtárak kialakítását.
18 éven át volt a Zádor, majd a Szent Pál Marista Általános Iskola igazgató- helyettese. Vezetői tevékenységének végzése során lelkiismeretesen törekedett az intézményére bízott tanulók szociális és kulturális hátrányainak enyhítésére.

Magas színvonalú szakmai munkája elismerésre méltó.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 08:56, kedd | Helyi

DIÁKOLIMPIA LESZ KARCAGON

Február 20-23. között városunk ad otthont a Diákolimpia Asztalitenisz Országos Döntőnek.

2020. Február 17. 19:17, hétfő | Helyi

DÍJAT KAPOTT BOSNYÁK IMRE

Agrárminisztérium támogatásával meghirdetett \" Így kezdtem én\" című, a kisállattenyésztést népszerűsítő pályázaton senior kategóriában Bosnyák Imre harmadik helyezést ért el.

2020. Február 17. 19:16, hétfő | Helyi

ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

Lejátszotta első edzőmérkőzését a karcagi labdarúgó-csapat.

2020. Február 17. 19:13, hétfő | Helyi

70 ÉVES LETT KURUCZ ISTVÁN

70. születésnapja alkalmából edzésükön a birkózók, Urbán Zoltán edző és a szülők, valamint a KSE nevében Szepesi Tibor ügyvezető köszöntötte Kurucz Istvánt, a KSE Birkózó Szakosztálya vezetőjét.