Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2020. Február 12. 11:53, szerda | Helyi

Karcag Város Kultúrájáért Díj

Karcag Város Kultúrájáért Díj

A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, a Karcag Város Kultúrájáért Díjat a város érdekében végzett kiemelkedő nevelő-oktató munka elismeréseként adományozta: Dedinszkiné Tóth Katalin, a Szent Pál Marista Általános Isk

Pedagógusként a biológia tantárgy tanulása során korszerű módszerekkel
támogatta tanulói információ elsajátítását, tehetséggondozását városi, megyei és országos versenyeken való szereplését. Népi táncok oktatásával színvonalas előadások résztvevőivé tette tanítványait, ahol a hagyományápolás, a kultúrák befogadása iránti érzék fejlesztésével segítette a nyitottság kialakulását.

A marista iskola Karcag városi és országos szinten is több városban, évekig nagy sikerrel előadott Passió színdarabjának felkészítő munkája révén bizonyította a kultúra iránti elhivatottságát, tehetségét. Tevékenyen támogatta tanulói olvasóvá nevelését, osztálykönyvtárak kialakítását.
18 éven át volt a Zádor, majd a Szent Pál Marista Általános Iskola igazgató- helyettese. Vezetői tevékenységének végzése során lelkiismeretesen törekedett az intézményére bízott tanulók szociális és kulturális hátrányainak enyhítésére.

Magas színvonalú szakmai munkája elismerésre méltó.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 18:24, szombat | Helyi

Gólyahét

Rendhagyó módon, betartva az egészségügyi előírásokat tartották az idei Gólyahét rendezvényeit a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumban - tudtuk meg Tóth Barna igazgatótól.

2020. Szeptember 23. 17:50, szerda | Helyi

ÚJ RENAULT ARKANA, A HIBRID SUV KUPÉ EUROPÁBAN

Az új Renault Arkana 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.

2020. Szeptember 22. 14:30, kedd | Helyi

Kosárlabda edzések

Nyáron is tartottak edzéseket a Karcagi Sport Egyesület kosarasainak a Városi Sportcsarnokban - tudtuk meg Fodor Csaba szakosztályvezetőtől.

2020. Szeptember 22. 14:28, kedd | Helyi

Káresetek megyénkben

Tegnap mindössze néhány szabadtéri tűz és egy állatmentés adott munkát megyénk tűzoltóinak.