Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Szeptember 22. 14:28, kedd | Helyi
Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

Káresetek megyénkben

Káresetek megyénkben

Tegnap mindössze néhány szabadtéri tűz és egy állatmentés adott munkát megyénk tűzoltóinak.

Tegnap mindössze néhány szabadtéri tűz és egy állatmentés adott munkát megyénk tűzoltóinak.

Mintegy kéthektárnyi területen égett le a nádas egy kiszáradt tó fenekén tegnap délután Tiszabőn, a József Attila úton. A tűz több portára is átterjedt. A kunhegyesi és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet és megakadályozták, hogy a lángok még több nádast égessenek fel.

Egy lakatlan ingatlan körülbelül egy méter mély vízóra aknájába esett egy kutya tegnap délután Jászladányon, a Csárda utcában. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók az állatot sértetlenül, kézi erővel emelték ki.

Foltokban, kétezer négyzetméternyi területen gyulladt meg száraz fű tegnap délután Karcagon, az egykori téglagyár területén. A város hivatásos tűzoltói két vízsugár és kéziszerszámok segítségével számolták fel a káreseményt.

Száraz fű égett ezerötszáz négyzetméternyi területen tegnap délután Tiszabőn, a Gorkij úton. A lángok egy melléképületet veszélyeztettek. A kunhegyesi és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be. Az egységeknek a helyszínen lévők a közelben egy másik tüzet is jeleztek, így a tűzoltók oda vonultak át. Itt körülbelül ötszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet, ami lakóházakat veszélyeztetett. A lángokat itt is két vízsugárral szüntették meg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 12:45, péntek | Helyi

1956 - os megemlékezés Karcagon

A járványügyi helyzet miatt városunkban módosult a Karcag Városi Önkormányzat és a Déryné Kulturális Központ szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. ...

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. Október 21. 20:11, szerda | Helyi

XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENY

Tisztelettel meghívjuk Önt 2020. október 24-én 10:30 órakor a Karcagi Városi Sportcsarnokban Kelet-Magyarország Régió Diák I. szf. Birkózóversenyre amely egyben a XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENYE

2020. Október 21. 17:16, szerda | Helyi

IGAZI CSAPATMUNKA

Dániel Csaba, a Karcagi Cserhát mezőgazdasági Kft ügyvezető igazgatója az ünnepi önkormányzati ülés keretei között vette át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdasági díjat.