Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 22. 14:28, kedd | Helyi
Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

Káresetek megyénkben

Káresetek megyénkben

Tegnap mindössze néhány szabadtéri tűz és egy állatmentés adott munkát megyénk tűzoltóinak.

Tegnap mindössze néhány szabadtéri tűz és egy állatmentés adott munkát megyénk tűzoltóinak.

Mintegy kéthektárnyi területen égett le a nádas egy kiszáradt tó fenekén tegnap délután Tiszabőn, a József Attila úton. A tűz több portára is átterjedt. A kunhegyesi és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet és megakadályozták, hogy a lángok még több nádast égessenek fel.

Egy lakatlan ingatlan körülbelül egy méter mély vízóra aknájába esett egy kutya tegnap délután Jászladányon, a Csárda utcában. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók az állatot sértetlenül, kézi erővel emelték ki.

Foltokban, kétezer négyzetméternyi területen gyulladt meg száraz fű tegnap délután Karcagon, az egykori téglagyár területén. A város hivatásos tűzoltói két vízsugár és kéziszerszámok segítségével számolták fel a káreseményt.

Száraz fű égett ezerötszáz négyzetméternyi területen tegnap délután Tiszabőn, a Gorkij úton. A lángok egy melléképületet veszélyeztettek. A kunhegyesi és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be. Az egységeknek a helyszínen lévők a közelben egy másik tüzet is jeleztek, így a tűzoltók oda vonultak át. Itt körülbelül ötszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet, ami lakóházakat veszélyeztetett. A lángokat itt is két vízsugárral szüntették meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.