Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2022. Június 22. 22:10, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

KERÉKPÁRTOLVAJ KEZÉN KATTANT A BILINCS

KERÉKPÁRTOLVAJ KEZÉN KATTANT A BILINCS

A rendőrök őrizetbe vettek egy jánoshidai férfit, aki 11 kerékpárt tulajdonított el a jászságban.

Egy jászteleki lakos tett bejelentést a rendőrségre 2022. június 21-én, hogy a település egyik közintézménynél lezárt kerékpárját június 20-án délután eltulajdonították.

A bicikli sértett által elmondott egyedi azonosító jegyei alapján a jászsági rendőröknek rémlett egy előző napi igazoltatás, ami során egy jánoshidai férfit ellenőriztek az elmondásnak megfelelő kerékpárral. Azonban ekkor a rendőrségnek még nem volt tudomása a lopásról. A rendőrök előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves férfit. A nyomozók a jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták, és megállapították, hogy a férfi terhére róható még további 10 kerékpár eltulajdonítása is. Az ellopott 11 bicikliből 10-et az elmúlt két hétben tulajdonított el Jászberényből és Jásztelekről. A hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság 11 rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.
Infokarcag

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 05:01, kedd | Helyi

SZÚNYOGGYÉRÍTÉS

A szabad térben való tartózkodás kellemessé tétele érdekében minden település életében kiemelten fontos feladat a kellő időben megkezdett szúnyoggyérítés. Városunkban ez a feladat ebben a hónapban vált esedékessé.

2022. Július 05. 05:00, kedd | Helyi

OVIS FEJLESZTŐ TÁBOR

Molnárné Oros Csillával beszélgettünk arról, hogy kik vettek részt az Akácliget fürdőben tartott fejlesztő táborban.

2022. Július 04. 16:52, hétfő | Helyi

Háromszáz településen és a fővárosban gyérítik a szúnyogokat

Az elmúlt heti kánikula és a több hete tartó csapadékhiány következtében az ország jelentős részén, főként az Alföldön szinte megszűnt a csípőszúnyogok jelenléte.

2022. Július 04. 16:48, hétfő | Helyi

A legjobbak között végeztek a szolnoki tűzoltók

Július elsején véget ért a XIII. Országos Tűzoltószakmai Vetélkedő.