Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. December 08. 15:33, péntek | Helyi

„Kiutak” elnevezésű Tájékoztató Agrárfórum szakmai program

„Kiutak” elnevezésű Tájékoztató Agrárfórum szakmai program

Szepesi Tibor, Karcag város polgármestere köszöntötte a megjelenteket

December 7.-én, a Városháza Dísztermében került megrendezésre a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Szervezete és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében a „Kiutak” elnevezésű Tájékoztató Agrárfórum szakmai programja, ahol a szakemberek megoldást és új irányokat kerestek az agrárszektort érintő kihívásokra.

Tibor, Karcag város polgármestere vett át, hogy a Magyarok Kenyere Alapítvány, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége a 2023. évi Magyarok Kenyere-15 millió búzaszem program keretében összegyűlt búzából kettőezer kilogramm és háromszáz liter étolajat adományoz Karcag Város Önkormányzata részére, amelyet a rászorultak között osztanak majd szét.

https://www.facebook.com/SzepesiTiborKarcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.

2024. Május 02. 08:09, csütörtök | Helyi

15 ÉVES A NYUGDÍJAS PEDAGÓGUS KLUB

Tizenöt év. Ennyi idő alatt majdnem kétszer teljesen kicserélődik egy nyolcosztályos iskola diákserege. Éppen ennyi ideje alapították a nyugdíjas pedagógusok karcagi klubját.

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.