Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 29. 13:22, szerda | Helyi

Közeledik a strandszezon

Közeledik a strandszezon

Pár hét és beindul az idei strandszezon . Jön a nyár és ilyenkor egyre több nőnek okoz gondot, hogyan tüntesse el a strandszezonra a narancsbőrt. Pedig nem kellene ettől ennyire tartani.

A Berekfürdői strand vezetője mondja minden szépészeti problémára próbálnak megoldást találni.
Ha éhesek vagyunk, nagyon nehéz ellenállni a csábításnak napközben, hogy valamit bekapjunk, legyen az egy burrito vagy egy szendvics hazafelé. Pláne igaz ez, ha egyszemélyes háztartást vezetsz. Az otthon készült ételeknél nincs jobb, egészségesebb és gazdaságosabb! Egy kutatás során 100 ezer egészséges nő és férfi ebédelési és vacsorázási szokásait vizsgálták. Az eredmények alapján azok körében, akik heti tizenegyszer fogyasztottak házi kosztot, 13 százalékkal csökkent a diabétesz kialakulásának esélye azokhoz képest, akik csak hatszor vagy kevesebbszer étkeztek így.Volt olyan család akit megkérdeztük, hogy zavarj az alakja, de nem érdekli .
A berekfürdői gyógyvíz az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos, brómos vizek csoportjába tartozik, hatását leginkább a hajdúszoboszlóihoz szokták hasonlítani. Ennek megfelelően elsősorban mozgásszervi, nőgyógyászati és idegrendszeri betegségek, a balesetek utáni rehabilitáció esetén lehet jótékony hatása. Így nemcsak testünk de lelkünk is felfrissülhet egy kellemes nap eltöltése után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.