Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Február 21. 19:36, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI ELLENŐRZÉS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI ELLENŐRZÉS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A vármegyei rendőrök a tagnapi napon végrehajtott akció során 4 ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A rendőrök 2023. február 20-án finn módszeres ellenőrzést tartottak Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több településén. A preventív akció az ittas gépjárművezetők kiszűrésére, ezáltal a közúti közlekedési balesetek megelőzésére irányult.

A 6 óra időtartamú akció ideje alatt több mint 2000 gépjárművezetőt ellenőriztek az egyenruhások, melynek során 4 sofőrnél mutatott pozitív értéket a szonda. A rendőrök nem hunytak szemet az általuk észlelt egyéb szabálysértések és szabályszegések felett sem, így 2 járművezetőt figyelmeztettek, 12 helyszíni bírságot és 11 közigazgatási bírságot szabtak ki.

Az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrése közös érdek. A felelőtlen sofőrök nem csak saját, de mások testi épségét és életét is tudatosan, vagyis szándékosan veszélyeztetik. Éppen ezért kollégáink ezen irányú ellenőrzéseire folyamatosan számítani kell.

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.