Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Hírek

2023. Február 05. 05:01, vasárnap | Helyi

LAKÓHÁZTŰZ CIBAKHÁZÁN

LAKÓHÁZTŰZ CIBAKHÁZÁN

Kigyulladt egy ikerház egyik ötven négyzetméteres lakása Cibakházán, a Rákóczi utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.

A cibakházi ikeringatlan kigyulladt részét tárolónak használták, benne építkezéshez használt eszközök és egyéb berendezési tárgyak voltak. A lángok átterjedtek az épület födém- és tetőszerkezetére, valamint az elé épített huszonöt négyzetméteres előtetőre.

A kunszentmártoni és szolnoki hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral avatkoztak be, egy gázpalackot és egy gázlámpát vittek ki az épületből.

Az egységek megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen az ikerház másik lakására, amelyben egy család él. A tűz kialakulásának okát vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 05:01, hétfő | Helyi

BETÖRT, MERT AHHOZ VOLT KEDVE

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték a jogsértőt.

2023. Március 27. 05:00, hétfő | Helyi

EGYÜTT INDULTAK LOPNI A ROKONOK

A három rokon lopni indult, végül rablás megalapozott gyanúja miatt kerültek őrizetbe.

2023. Március 26. 20:32, vasárnap | Helyi

Tavaszköszöntő kazak koncert

A kazah Nauryz - napéjegyenlőség - ünnepét tartották Karcagon az Ifjúsági házban a kazah Arnau - etno-folk együttes közreműködésével.

2023. Március 26. 05:01, vasárnap | Helyi

TISZA-TAVI ADOMÁNY ÉRKEZETT

Ruha, bútor és tápszeradományt kapott a Karcagi Családsegítő Szolgálat. Az adományt Szepesi Tibor polgármester és a családsegítős munkatársak vették át.