Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2023. Május 24. 05:02, szerda | Helyi

LAKÓHÁZTŰZ JÁSZFELSŐSZENTGYÖRGYÖN

LAKÓHÁZTŰZ JÁSZFELSŐSZENTGYÖRGYÖN

Kigyulladt egy ház Jászfelsőszentgyörgyön, a Tabán utcában. A családi ház tetejét és néhány helyiségét borították be a lángok. A jászberényi és nagykátai hivatásos tűzoltók kezdték meg a tűz oltását. 

Eloltották a lángokat Jászfelsőszentgyörgyön, egy, a Tabán utca és a Gyöngyvirág utca között lévő ikerházban. A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság jelezte, hogy az egyik épület lakhatatlanná vált, miután kiégett a nappali, és teljesen leégett a tető, valamint egy negyven négyzetméteres faház. A másik házrészt alig érintette a tűz, csak minimálisan rongálódott meg a tetőszerkezet.

A jászberényi és a nagykátai hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 05:01, péntek | Helyi

ESŐS VOLT A MÁJUS

A május az egyik legcsapadékosabb hónap a sokéves átlag alapján, országos átlagban 60 mm körüli átlagos csapadékkal. Az idei csapadékos május nagyon jót tett a mezőgazdaságnak. Domján Sándor főmérnökkel beszélgetünk.

2023. Június 02. 05:00, péntek | Helyi

KATOLIKUS SZENTMISE

Misére várták a híveket a Katolikus Templomba.

2023. Június 01. 15:57, csütörtök | Helyi

Legyél Te is szívbajnok!

A „Legyél Te is szívbajnok! - Karcag címmel tartott rendezvényen részt vett Beck Mónika Magyarország Szív Nagykövete, a program megálmodója, Dr. Juhász Zsuzsanna gyermekorvos, mint helyi szervező és a kórház vezetői.

2023. Június 01. 15:04, csütörtök | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből