Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Október 04. 05:02, szerda | Helyi

LEBUKOTT A DÍLER

LEBUKOTT A DÍLER

A Jászberényi Rendőrkapitányság lakásán elfogott és őrizetbe vett egy dílert. A rajtaütéskor éppen négy vásárló tartózkodott nála.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/bunos-kereskedelem

A 47 éves jászkiséri férfi idei évben könnyű pénzkereseti lehetőséget keresve új pszichoaktív anyaggal kereskedett. Az általa kiporciózott adagokat 1000 forint/pakk áron értékesítette a településen, volt, hogy 18 év alattiaknak is. Anyagi haszonszerzésre törekedve olyan is előfordult, hogy bűncselekményből származó tárgyakat vett át a vevőktől és kábítószert adott cserébe.

A jogsértőt a jászsági rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók pénzmosás és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. A lakásán tartott kutatáskor készpénzt, mérlegeket, gáz-riasztó fegyvereket és kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le a rendőrök. Az előzetes szakvélemény alapján a lefoglalt szer új pszichoaktív anyagnak minősül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.