Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2022. Szeptember 08. 09:19, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LEGYÉL TE IS SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ!

LEGYÉL TE IS SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ!

Jász-Nagykun-Szolnok megye több településén toboroztak a rendőrök az elmúlt két napban.

A Karcagi Rendőrkapitányság toborzói a Kunhegyesi Járási Hivatalban valamint városszerte, a Mezőtúri Rendőrkapitányság egyenruhásai pedig Mezőtúron, Túrkevén és Mesterszálláson működtettek toborzó standot 2022. szeptember 5-én és 6-án. A kollégák részletes tájékoztatást nyújtottak a határvadász képzésről, a jelentkezés feltételeiről, a várható szolgálati feladatokról, az illetményről és a kiegészítő juttatásokról.

A szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt

2024. Május 11. 07:00, szombat | Helyi

BEMUTATTÁK A KARCAG CYCLING TEAM-ET

Új szakosztállyal ismerkedhettek meg a karcagiak, de a hazai és a nemzetközi kerékpár-sport is. Hivatalosan is bemutatták a Karcag Cycling Team-et, amelynek első komoly megmérettetése az országúti magyar bajnokság.