Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Október 25. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA – ITTASAN VEZETETT

LEZÁRT AKTA – ITTASAN VEZETETT

A jászkiséri férfi egy ballagási ebéden italozott, majd autója és egy kerítés bánta a felelőtlen magatartását.

A jászkiséri férfi egy ballagási ebéden italozott, majd autója és egy kerítés bánta a felelőtlen magatartását.


Egy jászkiséri lakos személygépkocsival közlekedett a település egyik utcájában 2022. június 18-án a délutáni órákban. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az útárkon keresztül egy lakóház lemezkerítésének ütközve, a tetejére borulva állt meg.

A balesetet követően a sofőr hátra hagyta a gépkocsit és az otthonába távozott. Kis idő elteltével a rendőrség kopogtatott a balesetező férfi lakásának ajtaján, majd a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak. A teszter pozitív értéket mutatott, ezért a 24 éves gépkocsivezetőt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett.

A jászsági nyomozók az ügy vizsgálati szakaszát befejezték, és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.