Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Április 26. 12:16, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

LEZÁRT AKTA – LOPÁS MIATT KELL FELELNIE

LEZÁRT AKTA – LOPÁS MIATT KELL FELELNIE

A kunmadarasi sértett hónapokig gondozta, etette a jószágait, a gyanúsított pedig ellopta és jóllakott velük.

Egy 21 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. február 27-re virradóra bement egy kunmadarasi lakóház udvarára, ahonnan 8 tyúkot és 2 kakast tulajdonított el, melyek 2-3 kg súlyúak voltak.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök helyszíni szemlét végeztek és adatokat gyűjtöttek, így került a látókörükbe a feltételezett elkövető, akit elszámoltattak a bűncselekménnyel kapcsolatban. Gyanúsított kihallgatásakor beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a jószágokat a lábuknál összefogta, otthon aztán megfőzték és elfogyasztották a szárnyasokat.

A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói a lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást befejezték és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.