Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2022. November 05. 20:22, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

LIGHT FRIDAY JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN

LIGHT FRIDAY JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának tagjai idén is megtettek mindent annak érdekében, hogy minél többen értesüljenek a téli közlekedés veszélyeiről.

Nagy érdeklődés mellett zajlott le Szolnokon a „Light Friday”.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk a „Látni és látszani” elnevezésű közlekedésbiztonsági kampány egyik kiemelt eseményeként 2022. november 4-én 9 óra és 13 óra között került megrendezésre a „Light Friday” elnevezésű program, melyhez a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is csatlakozott. A szolnoki Pelikán bevásárlóközpontban hasznos információkkal várták az érdeklődőket a balesetmegelőzési szakemberek, és természetesen senki sem távozott üres kézzel. A résztvevőknek különböző láthatósági eszközöket adtak át a rendőrök, és azok akik a zsákba macskába rejlő KRESZ kérdésekre megfelelően válaszoltak, plusz ajándékot kaptak.

Külön érdeklődés övezte a programhoz csatlakozó szolnoki Széchenyi Optika ingyenes látásélesség ellenőrzését, valamint a rendezvényt jelenlétével megtisztelő Szilágyi Réka gerelyhajító olimpikont. A fiatal tehetség is elkötelezte magát a közlekedésbiztonság és a láthatóság fontossága mellett. A sportoló a helyszínen – többek nagy örömére – dedikálta a láthatósági mellényeket, és pár mondatváltást követően közös fotó készítésére is lehetőség volt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 17:25, kedd | Helyi

Kiskorúakat rabolt ki este, másnap hajnalban már őrizetbe vették majd le is tartóztatták

Tiszafüredi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indítványozta annak a vármegyei kisközségben lakó 19 éves férfinak a letartóztatását, aki 2 kiskorútól – őket veréssel fenyegetve – csikart ki készpénzt.

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

KUTYÁS MAJÁLIS TISZAFÜREDEN

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezték a Kutyás majálist a tiszafüredi Mancsos Pancsolóban. Az esemény ezúttal is sokféle érdekes programot tartogatott a résztvevőknek.

2024. Május 07. 14:39, kedd | Helyi

Kunyhó égett Karcagon

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméter alapterületű épület kedd reggel Karcagon, a Partoskert 1 utcában.

2024. Május 07. 14:00, kedd | Helyi

KOPJAFA AVATÁS A VADÁSZHÁZNÁL

A Karcagi Nagykun Vadásztársaság fennállásának 150 éves évfordulója alkalmából kopjafát állított a Vadászháznál.