Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Szeptember 16. 08:30, péntek | Helyi

Még vannak üres álláshelyek

Még vannak üres álláshelyek

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola mindhárom tagintézményében elindult az új tanév - tudtuk meg Plósz Csilla intézményvezetőtől.

- A várakozásainknak megfelelően indult a tanév, megfelelő gyermeklétszámmal tudtunk kezdeni. A két általános iskolánkban egy-egy elsős osztályt tudtunk indítani. A tagintézményi létszámunk a művészeti iskolában 170 fő, de még zajlik a pótbeiskolázás, a Kiskulcsosi tagintézményben 189 fő, a Kováts Mihály tagintézményben 276 fő a tanulók létszáma.

A nyáron megtörtént mindenhol a tisztasági meszelés, festés. Kiskulcsoson négy tanterem parkettája újult meg, egy teremben pvc-t cseréltünk és itt megújul a tornaterem is.

A Kovátsban új ivókutakat szereltünk fel, itt is volt festés, mázolás, a bejáratnál burkolatcsere. A művészeti iskolában is több tantermet kifestettünk és az udvaron is voltak munkálatok, fenntartónk, a KLIK segítségével.

A szakos ellátottsághoz még vannak álláshirdetésink, de addig is belső tanerővel meg tudtuk oldani a kezdést, amíg a pályázatok lezárulnak.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.