Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Január 05. 19:45, szombat | Helyi

MINDEN

MINDEN

“Minden” címmel, új single-t jelentetett meg Gyányi István. A Sean Darin és Úrfi által jegyzett zene és dalszöveg, az énekes és kreatívok első találkozása, melynek felvételei a Stamusic Stúdióban történtek.

A “Minden” magán viseli Gyányi István előadói érzékenységét, amely Szepesi Zsolt produceri és Száraz Bence szövegírói tükrében mutatkozik meg. A két kreatív neve olyan slágerekből lehet ismert, mint Freddie “Csodák” című slágerlistás dala.

Gyányi István: Nekem ez a dal kifejezi a nyugalmat, a hétköznapokból való kiszakadást, a belső egyensúlyt, hisz előbb - utóbb minden a helyére kerül.
Nem számít, mennyire különbözik két ember, a zene és az érzelmek útján összetalálkozhatnak. Nekem ez a filozófiám.

Száraz Bence: Nagyon sok popdalban érzem azt, hogy a pozitív kicsengést, vagy üzenetet semmivel nem támasztják alá, egyszerűen csak elvárás, hogy vidám legyen a zene és ezért ilyet is írnak. Én szerettem volna egy olyan szöveget írni, ami arról szól, hogy a jó dolgok nem maguktól értetődőek, nem keresni kell őket, hanem megdolgozni értük. Megfelelő munkával utólag minden olyan magától értetődőnek tűnik és végül minden a helyére kerül.

A “Minden” a Kelet-Magyarországon egyre nagyobb ismertséget szerző Gyányi István harmadik dala, amely a Black Rose Project kiadásában jelenik meg. A dalpremier és az előadó nagy nyilvánosságnak való bemutatása a MAGYAR FM Befutó című műsorában volt hallható 2019.január 2-án. - Újvári László-

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 21:41, hétfő | Helyi

Teljes átalakulás

Teljes átalakuláson megy keresztül a szabad strand: új strandbútorok, árnyékolók érkeznek...

2019. Június 17. 21:23, hétfő | Helyi

Ballagás Kiskulcsoson

Június 14-én délután tartotta ballagási ünnepségét a KÁIAMI Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézménye, melyen részt vett Szepesi Tibor, a körzet képviselője is.

2019. Június 17. 21:19, hétfő | Helyi

Ballagás a Györffyben

A Györffy István Katolikus Általános Iskola két ballagó osztálya osztályfőnökeik vezetésével végigsétáltak az osztálytermeken, ezt követően a Múzeum Parkban koszorút helyeztek el Györffy István szobra előtt.

2019. Június 17. 21:13, hétfő | Helyi

KEVÉS A MEGGY

A tavalyi rekord, 100 ezer tonnánál kevesebb lesz idén a meggytermés, várhatóan 60-70 ezer tonna. Az alacsonyabb termés és a lengyelországi ültetvények tavaszi fagykára miatt nő a kereslet, az árak pedig emelkednek.