Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2018. Június 14. 17:04, csütörtök | Helyi

Miniszteri elismerés

Miniszteri elismerés

Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián vehette át az Emberi Erőforrások Minisztere Miniszteri Elismerő Oklevelét Szepesi Tibor, a Déryné Kulturális Központ igazgatója.

A magyar sport napja alkalmából került megrendezésre Európában először szabadtéri rendezvény, ennek a tiszteletére döntött a Kormány úgy, hogy ez legyen a magyar sport napja is. Ekkor adták át az állami kitüntetéseket, díjakat - mondja Szepesi Tibor, akinek gyerekkora óta köze van a sporthoz.

Több sportoló indult el Szepesi Tibor kezei alatt is. Többek között az egyik fiának is az edzője volt.

A KSE ügyvezetőjeként is nagy a felelőssége. Tíz sportágat kell összehangolni, mindenkinek megfelelni. Ez nagyon nehéz, de e díj mögött ott a mögötte lévő csapat is, akik a versenyek szervezésében, diákolimpiai rendezvények lebonyolításában mellette állnak.

A napokban fogalmazódott meg benne, hogy ők azok, akik legtöbbet látták dolgozni, és nem láttak, mert dolgozni voltam, de a segítségük nélkül nem sikerült volna mindezt el elérnije.

Címkék: Karcag, karcag se

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 01. 10:27, hétfő | Helyi

A rendőrök pár percen belül elfogták a karcagi férfit.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a helyi férfi ellen.

2020. Május 31. 11:19, vasárnap | Helyi

A SZIM Óvodában is kertészkednek

A SZIM Óvodában kertészkednek, tollasoznak, ...

2020. Május 30. 19:34, szombat | Helyi

LEGSZEBB KONYHAKERTEK

biológiai sokféleség nemzetközi napja avagy a biodiverzitás védelmének világnapja minden év május 22-re esik.

2020. Május 29. 20:51, péntek | Helyi

A magyar hősök emlékünnepe

A magyar hősök emlékünnepét május utolsó vasárnapján tartják azokra a magyar katonákra és civilekre emlékezve, akik az életüket áldozták Magyarországért.