Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Augusztus 12. 18:54, hétfő | Helyi

Munkában a Városgondnokság

Munkában a Városgondnokság

A közmunka programokban 300 fő dolgozik a város különböző területén - tudtuk meg Molnár Páltól, a Városgondnokság vezetőjétől.

A támogatott programok keretében belvízmentesítés, a belvizes árkok karbantartása, útaszfaltozás is van.

A város éves szinten 400 millió forintot nyert, a bérrel együtt a közmunka programra, melynek van mezőgazdasági, építési programrésze is.
A kertészeti programban megtermelteket a közétkeztetésbe ajánlják fel, s az illegális hulladéklerakók felszámolása is a feladataik közé tartozik.
A közterületeken folyamatosan dolgoznak a közmunkások, de az aszfaltozás mellett az önkormányzati erdőtelepítési programhoz kapcsolódóan is vannak folyamatosan feladatai a Városgondnokságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 20:24, szerda | Helyi

Horgászverseny

Negyvenketten - köztük öt hölgy- vett részt a karcagi Nagykun Horgász Egyesület Nagykunsági Kulturális Napokhoz kapcsolódóan megtartott vasárnapi nyílt felnőtt horgászversenyén a Téglagyári tónál.

2019. Augusztus 19. 16:10, hétfő | Helyi

Kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében

A Déryné Kulturális Központban a Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma egykori diákjainak alkotásaiból nyílt kiállítás a Nagykunsági Kulturális Napok keretében.

2019. Augusztus 19. 09:03, hétfő | Helyi

Nagyné László Erzsébet tájékoztatója

Az utóbbi egy hónapban több alkalommal a médiában megjelent, személyemet – és mára már részben a Kátai Gábor Kórház dolgozóit is - negatívan érintő hírekkel összefüggésben az alábbi tájékoztatást adom:

2019. Augusztus 17. 21:25, szombat | Helyi

Ünnepi Önkormányzati Ülés

Minden évben hagyomány városunkban hogy Szent István napján az Ünnepi Önkormányzati Ülés keretében kitüntetéseket adnak át azoknak a személyeknek, akik a város, és a Nagykunság érdekében kiemelkedő tevékenységet végeztek.