Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 12. 18:54, hétfő | Helyi

Munkában a Városgondnokság

Munkában a Városgondnokság

A közmunka programokban 300 fő dolgozik a város különböző területén - tudtuk meg Molnár Páltól, a Városgondnokság vezetőjétől.

A támogatott programok keretében belvízmentesítés, a belvizes árkok karbantartása, útaszfaltozás is van.

A város éves szinten 400 millió forintot nyert, a bérrel együtt a közmunka programra, melynek van mezőgazdasági, építési programrésze is.
A kertészeti programban megtermelteket a közétkeztetésbe ajánlják fel, s az illegális hulladéklerakók felszámolása is a feladataik közé tartozik.
A közterületeken folyamatosan dolgoznak a közmunkások, de az aszfaltozás mellett az önkormányzati erdőtelepítési programhoz kapcsolódóan is vannak folyamatosan feladatai a Városgondnokságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.