Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Június 13. 19:41, csütörtök | Helyi

Nyári programok a bereki strandon

Nyári programok a bereki strandon

Milyen nyári programokkal várják a bereki strandra érkezőket? - kérdeztük Perge Józseftől, a Berek-Víz Kft. ügyvezetőjétől.

Három nagy fürdőbál lesz három nagy koncerttel. Kiemelt program a augusztusban a Bereki Vigasság, amikor minden korosztály számára kínálnak programot. A gyerekeknek, felnőtteknek is külön koncertet szerveznek, s minden hétvégén lesz valamilyen zenés program a strandon. Az augusztus végi nyugdíjas fesztiválra is több ezren érkeznek majd határon innen és túlról. A programokról a kft. honlapjáról és a közösségi oldalon lévő profiljukról lehet naprakészen tájékozódni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 20:10, szerda | Helyi

Kántor nyaral a Tisza-tónál

A digitális magazin újsághasábokra költözött, amellyel a Tisza-tónál élők és nyaralók találkozhatnak.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

120 éves a Karcagi Zsinagóga

A Karcagi Zsinagóga felavatásának 120. évfordulójára emlékeztek vasárnap. Mohai Tamás színművész Kertész Péter nemrég elhunyt karcagi születésű író, újságíró versét olvasta fel az ünnepség kezdetén.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

Mártír megemlékezés

A karcagi zsidó temetőben került sor mártír-megemlékezésre. Az 1944-ben, a Holokauszt borzalmainak áldozatául esett karcagi és hatmillió zsidó hittestvérünk emléke előtt hajtunk fejet, rájuk emlékezünk.

2019. Július 17. 20:08, szerda | Helyi

Járdafelújítás Karcagon

Televíziónk Dobos Lászlót, Karcag város polgármesterét kérdezte arról, hogy milyen munkálatok folynak a Városháza mögötti területen.