Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. November 22. 19:59, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

ŐRIZETBEN

ŐRIZETBEN

Felnőtteknek és kiskorúaknak is árulta a bódító anyagot az a jászfényszarui díler, akit bilincsben vittek el a jászsági nyomozók.

Egy jászfényszarui férfit állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ugyanis a megalapozott gyanú szerint 2022 novemberétől napi rendszereséggel 1000–3000 Ft/pakk áron árusított a lakcímén új pszichoaktív anyagot. A kiporciózott, bódító hatású szert felnőtt és kiskorú helyi lakosoknak értékesítette.

A nyomozók kutatást tartottak a férfi lakcímén, ahonnan 20,1 g fehér port – amely az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül –, mérlegeket és csomagolóanyagokat foglaltak le. Vagyonvisszaszerzés keretében értékes gépjárművet, arany ékszereket és pénzt biztosítottak a nyomozók.

A jászsági rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 39 éves férfit, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 18. életévét be nem töltött személynek kínálással, átadással elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.